tiistai 4. joulukuuta 2012

Päivitetty energiapuukouramalli!

Raivaava energiapuukoura Risutec L3A on uudistettu. Kouran paino on noussut noin 20 kilolla, kokonaispaino ilman rotaattoria n. 600 kg. Painonlisäys helpottaa entisestään kouran viemistä raivauksessa, liikkeet ovat pehmeitä ja katkaisu tapahtuu lähes huomaamatta.

Kouran letkutusta on myös uudistettu: letkut viedään erillisen läpivientilevyn läpi, jolloin kuluvat ulkopuoliset letkut on helppo vaihtaa. Tilttisylinteri on kummastakin päästä päätyvaimennettu, tilttausliike on pehmeä.  Tiltin liikkeet on mekaanisesti rajoitettuja, joten mekaniikka pystyy ottamaan rajujakin iskuja vastaan.Sylinterien tiivisteet ovat teflonia ja kaikki männät ovat top- ruuvilukittuja- sylinterien kesto on saatu erinomaiseksi.

Keräilypihtien geometriaa on muutettu siten, että useiden puiden keräily on entistä helpompaa. Puut asettuvat tasaisesti terän päälle, jolloin niiden pystyssä kuljetus on helppoa. Tätä helpottaa vielä joukkokäsittelypihtien ja pihtien iso oteväli, puut pysyvät hyvin nipussa.

Terän muotoilua on  entisestään parannettu, katkaisu ei ota juurikaan voimaa. Teräohjurien materiaali on erittäin kestävää kulutusterästä, joten ohjuripalat kestävät usean terän ajan.

Video uusitusta Risutec L3A:sta on tulossa sivuillemme. Parhaiten koneeseen voi tutustua työmaalla. Kannattaa tehdä sitä työtä, jota on rajattomasti tarjolla- ja jossa taksan saa oikealle tasolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti